trash, gunoi, mobila, bucatarii la comanda, mobila la comanda in moldova, fete la comanda in chisinau, 999.md, toata mobila, mobila gratuita, ADVIM-CIO mobila la comanda Moldova,mobile Chisinau, mobilă pentru copii, bucatarii la comanda, mobilă la comandă, bucatarii, mobila copii, confort mobile, mobila comanda, dormitoare, mobilier, mobila dormitoare, bucatarie, bucatarii modern, bucatarii la comanda, dulapuri cupe, mobilă bucătărie, bucatarii moldova, bucatarie la comanda, mobila comanda,
▼
sâmbătă, 8 decembrie 2012
Bucătării
O bucătărie bună — este bucătăria dvs.!
Anturajul apartamentului dvs îşi are începutul în bucătărie...
În formarea interiorului bucătăriei problemele cele mai mari sunt asociate cu deficienţele de planificare şi insuficienţă de spaţiu. În rezolvarea lor vă vine în ajutor mobila de bucătărie aleasă în mod corect, mai ales că MOBILATA vă oferă această posibilitate.
Cel mai important – să vă imaginaţi bucătăria dvs. şi să vă desenaţi imaginar cum ar trebui să arate toate obiectele şi care ar trebui să fie mărimea lor. Credeţi-ne, aceasta va facilita întregul proces, până la instalarea ultimul raft în dulap.
În bucătărie petrecem mult timp. Şi am dori, ca ea să fie ca o cameră universală: şi salon, pe care nu ne-ar fi ruşine să-l arătăm oaspeţilor, şi sală de mese, şi cameră de odihnă. Şi bucătărie – cu mobilă confortabilă şi modernă, unde totul se face cu uşurinţa la care v-aţi obişnuit, totul este repartizat în dulăpioare, unde nu e nevoie să îţi faci griji despre locul de amplasare a prizei, dacă e suficientă lumină, funcţionează bine aragazul sau hota.
O bucătărie bună nu ar trebui să aibă numai caracteristici relevante de consum, dar de asemenea să se încadreze în interiorul spaţiului bucătăriei, să corespundă interiorului apartamentului sau casei. În proiectarea unei bucătării bune trebuie neapărat de luat în consideraţie şi de folosit la maxim posibil forma şi dimensiunea ei.
Există mai multe tipuri de bucătării:
Bucătărie în linie
De cele mai dese ori bucătăria într-o singură linie se instalează în zone cu spaţiu limitat, în care o mare parte a ei va fi alocată zonei de luat masa.
Lungimea totală a suprafeţei de lucru în astfel de planificare nu trebuie să depăşească 3m, deoarece distanţa dintre centrele de lucru devine prea mare. Elementele triunghiului de lucru se plasează astfel: frigider – chiuvetă – aragaz.
Suprafaţa de lucru va fi situată între chiuvetă şi aragaz.
Bucătărie de tip peninsular
Bucătăria de tip peninsular e o bucătărie de orice tip, avînd ca supliment suprafața de muncă, aragazul ori chiuveta. De regulă, acest supliment separă bucătăria de zona de luat masa, sau poate fi folosită însăşi ca zonă de luat masa sau bar.
Bucătărie de tip insulă
Bucătăria de tip insulă- este bucătăria de orice tip, cu un element în centru. Acest tip este perfect pentru o bucătărie spaţioasă. Dimensiunea cea mai convenabilă este de 1200×1200 mm. Deseori „pe insulă” se amplasează aragazul ori chiuveta (în acest caz, ar trebui să se prevadă conductele de apă sub podea). Deasemenea, mesele se pot folosi ca suprafeţe de lucru, în care se vor stoca diferite mărunţişuri. În acest tip de aranjament există o varietate de amplasări a triunghiului de lucru. Principalul e să ţinem minte, că triunghiul de lucru nu trebuie să fie separat de „insulă”.
Bucătărie de forma ”U”
Bucătăria în forma de U cu mobila situată de-a lungul a trei pereţi, poate găzdui un maxim de aparate şi poate mări suprafaţa de lucru. Această variantă este adecvată în cazul în care zona de luat masa se află într-o altă cameră sau într-o zonă cu mult spaţiu.
Bucătărie de tip „L”
Acest tip este potrivit pentru orice încăpere. Dacă alegeţi acestă obţiune, puteţi separa zona de luat masa de zona de lucru, amplasând-o în partea liberă a bucătăriei. Cu aceasta opţiune, aveţi posibilitatea de a separa zona de luat masa, de zona de lucru, plasând mobila în partea libera a bucătăriei. Triunghiul de lucru este recomandat pe ambele părţi ale furniturei.
Bucătăria în două rânduri
În acest caz mobila se situează paralel la doi pereţi. Din motiv că suprafeţele triunghiului de lucru se întrerup constant din cauza mişcării în bucătărie, cel mai bine de plasat aragazul şi chuveta pe o parte a furniturei.